The perfect guide to the casino

Inter-træner med opsang: Bevis at i hører til i klubben

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Inter-manager Antonio Conte var utrolig skuffet efter søndagens kollaps hjemme mod Bologna.

Søndag aften tabte Inter vigtige point, da de kollapsede hjemme mod Bologna. Værterne var ellers foran med 1-0, da Bologna fik et rødt kort og begik straffespark, men det var alligevel gæsterne der sikrede sig alle tre point.

Efter kampen var det også en uforstående Antonio Conte, der havde svært ved at sætte ord på kampen.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Det er ret klart, hvad der skete, så jeg kan ikke sige så meget. Vi er alle nødt til at tage en del af ansvaret. Først og fremmest mig som træner og så spillerne, der var på banen. Jeg synes, vi gav Bologna kampen, og det er ikke første gang. Det er sket ofte – både i løbet af den almindelige sæson og efter genstarten, siger Antonio Conte til DAZN og fortsætter:

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Der er nogle bestemt situationer og evalueringer, vi er nødt til at kigge på. Jeg har svært ved at forklare, hvorfor straffesparksredningen kostede os så mange problemer, når vi stadig var foran og spillede mod ti mand.

– Fra nu af og i resten af sæsonen skal vi alle, inklusiv mig selv, bevise, at vi hører til i Inter. Sådan er det for spillerne, og sådan er det for trænerne.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: I sidste uge smed Inter to føringer i slutfasen og spillede 3-3 hjemme mod Sassuolo. Du kan se højdepunkterne fra den kamp øverst oppe.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top