Helt vildt initiativ i Brøndby: Klubbens fans som hovedsponsor?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Brøndbys nye hovedsponsor kan blive klubbens egne fans.

Arbejdernes Landsbank er netop nu Brøndbys hovedsponsor, men det sponsorat udløber ved årsskiftet, og klubben har ikke fundet en ny hovedsponsor endnu.

Den næste hovedsponsor kan komme indefra – i form af klubbens fans. Ifølge bt.dk har der været sonderinger imellem Brøndby-direktør Ole Palmå og klubbens fans.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– For os har det været vigtigt, at klubben skulle vide, at det kunne være sjovt at lave et partnerskab. Om klubben så vil tilgå det eller ej, det er op til dem, siger styrmand for arbejdsgruppen, Henrik Worsøe, til mediet.

Initiativet kommer af ‘Aldrig Alene’-trøjen, som klubben lancerede under forårets corona-pause. Den blev solgt til klubbens fans og indbragte 12-13 millioner kroner i bruttofortjeneste (derfra skal trækkes udgifter til trykning og distribution).

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Det er muligt, at det hele ender med, at fansene med sponsoratet kan overtage den eftertragtede plads midt på trøjen fra Arbejdernes Landsbank – i hvert fald et halvt år.

– Personligt er det en af de ting, jeg synes, vi skal satse på. Ud over at skaffe pengene vil vi så skabe noget unikt og en trøje, som aldrig kommer igen. Så nu diskuterer vi frem og tilbage, hvad der skal stå på trøjen. Om det skal være Brøndby-fansenes eget motto, eller hvad det skulle være, det skal vi i fangrupperne tale mere om på et møde om 14 dage, siger Henrik Worsøe.

(Brændby spiller søndag mod AaB i Superligaen. Du kan se højdepunkter og mål fra klubbens seneste kamp ude mod FCN, hvor de vandt 2-0.)

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top