Nu kan det være nok: Griezmanns søster forlanger møde med Barcelonas præsident

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Antoine Griezmanns søster – der også er hans agent – har bedt om at få et møde med FC Barcelonas præsident, Josep Maria Bartomeu, omkring hendes brors situation i klubben.

I tre ud af de seneste fire kampe for FC Barcelona har Antoine Griezmann begyndt på bænken. Og det kan undre, for FC Barcelona har senest spillet tre uafgjorte kampe på stribe.

Og nu vil Antoine Griezmanns søster, Maud, have en forklaring. Ikke af træner Quique Sétien, men af præsident Josep Maria Bartomeu. Det skriver spanske SPORT.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

I princippet drejer mødet sig om, hvorfor Antoine Griezmann har mistet sin plads på holdet. Men det kan også komme til at handle om fremtidsplanerne – altså om, hvorvidt den franske verdensmester overhovedet indgår i disse planer.

Et farvel er dog ikke, hvad Antoine Griezmann ønsker. Han er – ifølge SPORT – med på, at det har været sværere for ham at tilpasse sig FC Barcelonas spillestil efter hans ankomst fra Atlético Madrid i sommer. Men han er ikke umiddelbart indstillet på at smide håndklædet i ringen.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Antoine Griezmann har samtidig bedt sine familiemedlemmer om at stoppe med at kritisere Quique Setien.

Både hans far og bror havde kritiseret FC Barcelona-træneren efter den seneste ligakamp mod Atlético Madrid (2-2), hvor den 29-årige franskmand først kom på banen to minutter før tid. Men begge har slettet deres kritik på de socciale medier, og Antoine Griezmann har i stedet selv postet et billede, hvor han smiler over hele ansigtet.

(Øverst på siden kan du se og høre et interview med Quique Sétien).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top