Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du fredagens rygtebørs.

Tottenham kan ifølge Football London tænkes at smide Kyle Walker-Peters ind i handlen for at få fat i danske Pierre-Emile Højbjerg i Southampton. Den engelske højre back er i forvejen udlånt til klubben på den engelske sydkyst. (Du kan se og høre et interview med den danske landsholdsspiller om emnet i videoen øverst på siden).

Sadio Mané fra Liverpool har været kædet sammen med Real Madrid, men der bliver ingen pølse ud af det skind her til sommer, skriver Daily Mail, for de kongelige madrilenere har ganske enkelt ikke råd til at købe ham. Avisen skriver, at klubben kommer til at forhandle lønnedgang med truppen, og i den situation er der ikke råd til en mand som senegaleseren, der kan koste op imod en milliard kroner i overgangssun.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Daily Express melder, at både Arsenal og Inter er mulige købere af Antoine Griezmann, der kostede FC Barcelona 900 millioner kroner til Atlético Madrid sidste sommer. Nu sidder den franske angriber på bænken – og er utilfreds.

Den østrigske venstreback i Bayern München, David Alaba, er et emne for Manchester City, hvor manager Josep Guardiola vil købe adskillige spillere for at tage kampen op med Liverpool i næste sæson. The Guardian har mere om den sag.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Monaco er ifølge Sky Sports interesserede i at overtage Serge Aurier. Den 27-årige back fra Elfenbenskysten har været i Tottenham siden 2017, men han ser ikke ud til at indgå i klubbens fremtidsplaner.

Celtic frygter ifølge skotske Daily Revord at miste klubbens målmand, Fraser Forster. Den 31-årige engelske keeper er udlånt af Southampton, og han har netop sagt nej til at lade sig låne ud i endnu en sæson til de skotske mestre.

Carlos Tévez overvejer ifølge argentinske Olé at stoppe sin karriere, efter at den 36-årige angriber har fået ophævet kontrakten med Boca Juniors. Der har ellers tidligere været rygter om et comeback i Europa.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top