The perfect guide to the casino

CV jubler over forlængelse med to Brøndby-spillere: De kan blive legender i klubben!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen glæder sig over, at Brøndby har forlænget aftalerne med Jesper Lindstrøm og Anis Ben Slimane.

20-årige Jesper Lindstrøm med tilnavnet ‘Jobbe’ har forlænget sin kontrakt, så den nu udløber i 2023, mens den et år yngre Anis Ben Slimane har forlænget sin kontrakt med yderligere et år, så den udløber i sommeren 2024.

– Vi har en klar ambition om, at Brøndby Masterclass skal være en stærk leverandør Superliga-truppen, og som klub investerer vi mange ressourcer i vores talentudvikling. Derfor er det en stort skulderklap til alle trænere og ledere i Brøndby Masterclass, at vi i dag har ni spillere der har været igennem BrMa i vores Superliga-trup, siger Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, til klubbens hjemmeside.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– ‘Jobbe’ har Brøndby og fodbold i blodet, og han har allerede vist flere prøver på sine evner. Som fodboldspiller stopper udviklingen aldrig, og Jobbe har siden sin overgang fra U19-spiller til senior sidste sommer allerede markeret sig i flere omgange. Den nye aftale betyder, at der nu er ro på, og at vi sammen kan have fokus på udviklingen de kommende år. Jobbe har mange af de forudsætninger, der skal til for at blive en af dem, man taler om på Vestegnen i mange år fremover, siger Carsten V. Jensen.

Anis Ben Slimane er ligesom Jesper Lindstrøm midtbanespiller, og han får også pæne ord med på vejen.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Med sin stærke teknik, fysiske forudsætninger og blik for spillet, har Anis på relativ kort tid vist, at han kan begå sig i Superligaen. Det bedste. der kan ske for Anis lige nu i forhold til hans udvikling, er nogle faste rammer og kontinuitet i dagligdagen, hvorfra han kan udvikle sig som spiller, siger Carsten V. Jensen.

Begge spillere kan komme i aktion søndag, hvor Brøndby spiller på udebane mod AaB.

(På videoen øverst på siden kan du se Jesper Lindstrøm score for Brøndby mod FCN).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top