Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du torsdagens rygtebørs.

Arsenal er ifølge Sportsmole parat til at bruge den udskældte brasilianske midterforsvarer, David Luiz, som lokkemad for at få landsmanden Thiago Silva til klubben. Midterforsvarerens kontrakt med Paris Saint-Germain er løbet ud, og selvom han er 35 år, er der flere topklubber, der gerne vil have ham. (Du kan se David Luiz kludre i det for Arsenal mod Manchester City på videoen øverst på denne side).

Samme Sportsmole har en historie om, at Tottenham lurer på Real Madrids spanske angriber, Lucas Vazquez, der har mistet sin plads i startopstillingen hos de kongelige madrilenere. Prisen skulle ligge på lidt over 120 millioner kroner.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Ifølge onefootball.com er Bayern München ikke indstillet på at gøre brug af købs-optionen på den kroatiske offenivspiller, Ivan Perisic, som klubben i denne sæson har haft lejet af Inter. Han ryger derfor formentlig tilbage til de blåsorte fra Milano.

Sergej Milenkovic-Savic er sat i forbindelse med en hel del store klubber – bl.a. Real Madrid. Men hans nuværende klub, Lazio, er ikke indstillet på at lade den serbiske midtbanespiller gå for mindre end 100 millioner euro (745 millioner kr.)

Han har mere eller mindre været fast mand, men Matteo Guendouzi ser ikke ud til at have en lang fremtid i Arsenal. Manager Mikel Arteta er ifølge Daily Mail parat til at lade den franske midtbanespiller indgå i en hvilken som helst byttehandel med en spiller, der kunne være interessant for klubben.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

.

Den tidligere Arsenal-, Manchester City-, Tottenham- og Crystal Palace-spiller, Emmanuel Adebayor, er ledig på markedet, efter at hans paraguayanske klub og den 36-årige tologeser selv ifølge klubbens Twitter-konto er blevet enige om at ophæve samarbejdet.

Red Bull Salzburgs sydkoreanske angriber, Hwang-Hee Chan, siger ifølge den tyske udgave af Sky Sports nej til at komme til Liverpool. Han vil hellere afløse Timo Werner i RB Leipzig, der jo også er støttet kraftigt af koncernen bag energidrikken.

Den tidligere Tottenham-spiller, Tom Huddlestone, er ifølge spillerens egen Instagram-konto ledig på markedet, da hans kontrakt med Derby fra den næstbedste række er udløbet.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top