The perfect guide to the casino

Mourinho hylder de gamle fjender i Liverpool: Derfor vandt de mesterskabet så suverænt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

José Mourinho hylder Liverpool for at have vundet det engelske mesterskab, som ifølge ham er et resultat af klubbens tålmodighed.

Både i tiden som Chelsea-, Manchester United- og Tottenham-manager og som fodboldekspert på tv har José Mourinho haft et anstrengt forhold til Liverpool. Men han anerkender gerne klubbens flotte præstation i denne sæson, der kulminerede med mesterskabet i sidste uge, der kom i hus, selvom der mangler syv spillerunder.

– Stort, stort tillykke til alle i Liverpool – både spillere, trænere, ledelse og stab og alle deres fans i hele verden, siger José Mourinho ifølge britiske Metro.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Tabellen lyver ikke. Naturligvis er det velfortjent, siger den portugisiske Tottenham-manager, der hylder Liverpool-ledelsen for deres tålmodighed med kollegaen, Jürgen klopp.

– Det her viser, at klubben så mesterskabet som et langsigtet projekt. Og det er det, som de høster frugterne af nu, siger José Mourinho.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Der er folk, der tror, at man kan vende det hele på en uge eller en måned eller et år. Men det er ønsketænkning, mener José Mourinho.

– Selvom det ikke går så godt det første år, skal man som klub tænke, at så forbedrer vi os til næste år. Og selvom det så heller ikke lykkes, så holder man fast, fordi man tror på den manager, man har hyret. Når manageren er god, og strukturen bag ham er god, og spillerne er dygtige og talentfulde og arbejder hårdt, så får man belønningen til sidst.

(Øverst på siden kan du se og høre fodboldeksperten Peter Kjærs forudsigelser om José Mourinho i Tottenham).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top