The perfect guide to the casino

Boilesen spillede ENDELIG efter et års skadeshelvede: – En helt anden, skøn følelse!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Nicolai Boilesen spillede med i en time i en træningskamp efter at have været ude hele sæsonen.

Efter at have været væk fra fodbold i et år på grund af skader spillede Nicolai Boilesen onsdag i en time i en træningskamp for FCK mod HB Køge.

– Jeg fik tre gange 20 minutter i benene, og de føles fine, selvom vi lige skal se, hvordan knæet og kroppen reagerer i de kommende dage. Timingen og de små detaljer i spillet skal jeg selvfølgelig arbejde med, men jeg er faktisk positivt overrasket over, hvor godt det gik, siger Nicolai Boilesen til FCKs hjemmeside.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Nicolai Boilesen har ikke spillet, siden han rev korsbåndet over i en træningskamp sidste sommer.

– Det er en milepæl for mig. Det er et helt års hårdt arbejde, som jeg på en måde har lagt bag mig nu forhåbentlig. Alle de hårde dage og uger i det forgangne år, først med alenetræning i styrkerummet og siden ude på græsset med en fysioterapeut. At kunne spille en time i dag er en helt anden skøn følelse – også mentalt, siger Nicolai Boilesen.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Principielt er han nu klar til at hjælpe FCK med at indhente FC Midtjylland i Superligaen – eller at forsvare andenpladsen mod AGF.

– Nu må vi se. Jeg er bare glad for at kunne stå her i dag og have klaret den første test. Det er ikke kun op til mig, hvad der skal ske herfra, men også den medicinske stab og trænerteamet selvfølgelig. Jeg tager det dag for dag – og så må vi se, om jeg kan snige mig med på et holdkort eller i en 18-mands kamptrup inden sæsonen slutter. Det ville være stort. Men mit helt store fokus er at stå knivskarpt til den nye sæson, siger Nicolai Boilesen.

(Du kan se og høre et interview med FCK-manager Ståle Solbakken øverst på denne side).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top