Panik inden pokalfinalen: Pokal forsvundet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Den ene af pokalerne – fighterpoaklen – forsvandt inden Ã¥rets pokalfinale, og der mÃ¥tte købes en ny.

Onsdag aften skal der spilles pokalfinale mellem AaB og Sønderjyske, men det var nær endt med, at en pokal slet ikke kunne uddeles.

Selve pokalen havde FC Midtjylland som forsvarende vindere stående, og den var ikke et problem. Det var det derimod med fighterpokalen, som efter kampen tildeles pokalfinalens bedste fighter.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Den blev sidste sæson vundet af Gustav Wikheim fra FCM, men han er siden blevet solgt til al-Fateh i Saudi-Arabien, og hverken nordmanden selv eller kæresten var opmærksom på, at der var tale om en vandrepokal, som skulle afleveres igen til årets pokalfinale.

. Jeg havde den i Danmark, men da jeg flyttede til Saudi-Arabien, flyttede min kæreste til Norge, og vi pakkede alle vores ting ned. Den ligger formentlig i bunden af en af kasserne, men jeg ved ikke, hvor den er, siger Gustav Wikheim til Tipsbladets hjemmeside.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

I stedet mÃ¥tte Dansk Boldspil-Union (DBU) – som stÃ¥r for arrangementet – købe en helt ny pokal. Den dukkede op tirsdag.

РJeg har virkelig g̴et og bidt negle og tjekket track and trace-nummeret fra GLS mange gange. Den kom heldigvis i g̴r, hvor jeg kunne hente den hos min lokale pakkeshop, siger Martin Davidsen, som er bestyrelsesmedlem i Danske Sportsjournalister, som st̴r for uddelingen af fighterpokalen.

(Du kan se Gustav Wikheim score et super-mål i sidste sæsons pokalturnering på videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top