The perfect guide to the casino

Onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du onsdagens rygtebørs.

Sagaen om Jadon Sancho går videre, og noget tyder på, at det bliver svært at købe ham. Sportsmole skriver, at Manchester United ikke vil betale mere end 50 millioner pund (godt 400 millioner kr.) i overgangssum for den engelske landsholdsfløj. Borussia Dortmund vil have mindst en milliard. (Du kan se en kavalkade med Jadon Sanchos 17 mål i årets Bundesliga på videoen øverst på siden).

Den tidligere Manchester United-stjerne, Roy Keane, er ifølge The Sun i forhandlinger med fodboldorbundet i Aserbajdsjan om at blive landstræner.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Tottenham overveje at smide brasilianske Lucas Moura ind i en handel for at få fat i Napolis polske angriber, Arkadiusz Milik. Den historie har Sportsmole.

Achraf Hakimi har ifølge Goal sendt en farvel-hilsen til Borussia Dortmund. Højrekant-spilleren fra Real Madrid har i denne sæson været lejet ud fra Real Madrid, der i den kommende sæson i stedet vil leje ham ud til Inter.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Juventus går ifølge ESPNs Twitter-konto med i jagten på Ferran Torres. Den 20-årige højrekantspiller er sat i forbindelse med flere klubber, og det trækker ikke ligefrem op for hans nuværende klub, Valencia, at de står til ikke at komme med i næste sæsons Champions League.

Både Arsenal og Newcastle er ifølge tyske Bild interesserede i Wolfsburgs målfarlige 27-årige hollandske angriber, Wout Weghorst.

Chelsea er interesserede i at overtage den offensive midtbanespiller, Angel Gomes, som ikke indgår i Manchester Uniteds fremtidsplaner. Det skriver The Independent. Han er 19 år og har repræsenteret England på ungdomslandsholdsniveau, men hvis han ellers findes dygtig nok, kan han på grund af sine forfædre i fremtiden også vælge at repræsentere enten Portugal eller Angola på A-landsholdsniveau.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top