The perfect guide to the casino

Regeringen må bøje sig: Nu kan tilskuerne komme tilbage til de danske stadions

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Regeringen har accepteret at sænke afstanden mellem tilskuerne fra to til en meter, og det betyder, at der kan komme mange flere tilskuere til kampene i både Superligaen og divisionerne.

Det var oppositionen, der pressede regeringen til at acceptere et forslag om at sænke kravet til afstand mellem tilskuerne fra to til en meter. Der tegnede sig et flertal udenom regeringen, men den situation ville regeringen ikke bringe sig i, og derfor valgte den at acceptere kravet.

Det betyder, at der fremover kan lukkes langt flere tilskuere ind til kampene i for eksempel Superligaen.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Stadion skal i stedet opdeles i sektioner med 500 tilskuere i hver, sådan som FCK tidligere har foreslået.

Der skal være styr på, hvem det er, der kommer til kampene. Og kravet om opdeling af stadion i tilskuere á 500 personer er lavet, fordi det skal være muligt at opspore smittekilder, hvis nogen bliver smittet med Covid-19. Det var på grund af corona-pandemien, at Superligaen i første omgang blev lukket ned og dernæst åbnet med et begrænset antal tilskuere.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

De nye regler vil betyde, at FCK til de kommende hjemmekampe kan have mellem 12.000 og 15.000 tilskuere til deres hjemmekampe, mens Brøndby eksempelvis kan have mellem 8.000 og 10.000 tilskuere. AGF vil kunne have i underkanten af 10.000 tilskuere.

Dermed er det muligt for klubberne at lave overskud på kampene, fordi der kommer entré indtægter. Med de nuværende krav har klubberne valgt at prioritere sponsorer og sæsonkort-holdere, og dermed har det været underskudsforretninger at spille kampene.

(På videoen øverst på siden kan du se højdepunkter og mål fra kampen mellem Brøndby og FCK – med begrænset antal tilskuere).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top