The perfect guide to the casino

Brøndby slår alarm: To af vores angribere er testet positive for coronavirus

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Samuel Mraz og Simon Hedlund er begge testet positive for coronavirus. Det bekræfter klubben.

Svenske Simon Hedlund og slovakiske Samuel Mraz er testet positive for coronavirus. Begge er symptomfri. I samme test testede alle øvrige Brøndby-spillere negative.

– Vi følger protokollerne nøje, og ved den ugentlige test af spillere og stab er to spillere testet positive. Begge er symptomfrie, og nu følger vi de givende retningslinjer, der er udarbejdet af Divisionsforeningen for personer, der tester positivt, siger Brøndbys klublæge, Jonas Vestergaard, til klubbens hjemmeside.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Dette indebærer, at de to spillere skal blive hjemme i syv dage, siden de blev podet, hvilket var i går (mandag den 29.juni). Selvom alle de øvrige spilleres test var negative, så tester vi for en god ordens skyld den øvrige spillertrup og stab igen for at eliminere enhver tvivl, siger Jonas Vestergaard.

Simon Hedlund og Samuel Mraz kan derfor ikke spille med i Brøndbys næste kamp, som er ude mod AaB.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

I næste uge skal de to så småt begynde at træne med, og derefter må lægerne vurdere, om det er forsvarligt, at de spiller med i den efterfølgende hjemmekamp mod FCN.

– Først og fremmest er det meget betryggende at vide, at vores protokoller virker. Det svækker os naturligvis med Simon og Samuel ude i den kommende kamp, men vi har Jesper Lindstrøm tilbage fra karantæne, og Mikael Uhre spillede sin måske bedste kamp i Brøndby-trøjen i søndags. Derudover har vi en masse gode spillere i truppen, der har vist, at de kan spille på flere positioner. Så vi skal nok finde nogle gode løsninger. Vi har masser af selvtillid i holdet og er ubesejret i Mesterskabsspillet, så vi tager til Aalborg for at vinde og jagte tredjepladsen, siger Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen.

(Øverst på siden kan du se mål og højdepunkter fra kampen i sidste runde, hvor Brøndby vandt 2-0 ude over FCN).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top