The perfect guide to the casino

Årets første KÆMPEHANDEL: Barcelona og Juventus bytter stjerner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Bosniske Miralem Pjanic og brasilianske Arthur bytter klub i årets første store handel.

Så er det officielt, at brasilianske Arthur fra næste sæson skal tørne ud for Juventus, mens bosnieren Miralem Pjanic tager turen den anden vej og bliver FC Barcelona-spiller.

Miralem Pjanic har FC Barcelona forsøgt at få fat i et par gange tidligere, men det strandede i begge tilfælde på den overgangssum, som Juventus ønskede.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

30-årige Pjanic har et drøn af en højrefod og er stærk på dødbolde, og den tidligere Roma-spiller giver dermed FC Barcelona en dimension i spillet, som holdet på nuværende tidspunkt savner.

Mens bosnieren har været ivrig efter at komme til Barcelona, har Arthur været mere lunken i forhold til sit skifte. Den 23-årige brasilianske midtbanespiller kom til Barcelona for et par år siden, og han havde regnet med at skulle spille for klubben i mange år frem. Men han kan se frem til en klækkelig lønforhøjelse i Juventus.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Miralem Pjanic’ kontrakt med FC Barcelona er fireårig, mens Arthur har skrevet under på en femårig kontrakt med Juventus.

De fleste eksperter regner med, at vi i denne sommer vil se mange byttehandler, fordi klubberne er pressede økonomisk efter corona-pandemien.

(Du kan se Miralem Pjanic score for Juventus på videoen øverst på denne side).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top