The perfect guide to the casino

Zidane slår fast efter spinkel Real-sejr: Ligaen bliver først afgjort på sidste spilledag!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Real Madrid fører efter søndag aftens sejr over Espnayol den spanske liga alene, men der er lang vej igen, understreger træner Zinédine Zidane.

Mens FC Barcelona har vaklet med uafgjorte kampe ude mod Sevilla og Celta, har Real Madrid indtil videre gjort rent bord i La Liga efter corona-pausen, og de har derfor overtaget førstepladsen fra de forsvarende mestre.

Ganske overbevisende er Real Madrid dog ikke. Søndag aften blev det takket være et mål af Karim Benzema 1-0 ude mod Espanyol, der ligger sidst i ligaen.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Ligaen bliver først afgjort på sidste spilledag, slog Real Madrids træner, Zinédine Zidane, fast efter den spinkle sejr.

– Man kan jo bare se, hvor svært det var at vinde mod det hold, der lå sidst i ligaen. Det er en svær liga, sagde franskmanden.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Real Madrid har med sejren et forspring på to point til FC Barcelona, og nok så vigtigt har de fordelen af at være bedst i de indbyrdes kamoe, som er det, der tæller i den spanske liga i tilfælde af pointlighed.

Onsdag spiller Real Madrid i sjettesidste runde hjemme mod Getafe, mens FC Barcelona allerede tirsdag møder Atlético Madrid på hjemmebane.

(Du kan se Real Madrid i aktion på videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top