The perfect guide to the casino

Kravet til Barcelona-træner er benhårdt: Vind Champions League – eller du bliver fyret!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

FC Barcelona skal vinde Champions League – ellers er Quique Sétien færdig som træner i klubben.

Teamtalk skriver, at der er så stor utilfredshed i FC Barcelonas ledelse og spillertrup med Quique Sétien, at han ikke er træner i klubben til næste sæson, medmindre det lykkes at vinde Champions League.

Et spansk mesterskab vil ikke være nok – og det er der i øjeblikket så meget, der tyder på, at FC Barcelona vinder, for holdet har senest spillet to udekampe uafgjort. Det har betydet, at Real Madrid har overtaget førstepladsen med to point ned til de forsvarende mestre.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Spillerne er ifølge Teamtalk utilfredse med mange af trænerens dispostioner, og de er også utilfreds med den assisterende træner, Eder Sarabia.

Det sprang ud i lys lue efter den seneste udekamp mod Celta (2-2), hvor spillerne og træneren efter kampen skændtes i omklædningsrummet, og den dobbelte målscorer, Luis Súarez, åbenlyst sagde til pressen, at ‘træneren må finde ud af, hvorfor vi bliver ved med at tabe point på udebane. Det er vel det, en træner er til for’.

(Øverst på siden kan du se og høre en video, hvor eksperterne diskuterer, om FC Barcelona eller Real Madrid vinder det spanske mesterskab i denne sæson).

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Quique Sétien kom til FC Barcelona i januar måned, hvor han afløste Ernesto Valverde, der havde ført FC Barcelona til to mesterskaber på to år, og han afleverede også holdet på førstepladsen i ligaen.

Men allerede her kom det frem, at Quique Sétien ikke var hverken klubbens første- eller andetvalg. De ville hellere have haft klub-legenen Xavi, men han ville hellere blive i Qatar lidt endnu.

Efter sigende hænger det sammen med den politiske situation i FC Barcelona, der står over for et valg til præsident-posten.

Xavi er favorit til at overtage posten som cheftræner i sin gamle klub. Nummer to på listen er et andet Barcelona-koyrfæ i skikkelse af den nuværende hollandske landstræner, Ronald Koeman, som imidlertid gerne vil afvente næste års EM-slutrunde først.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top