The perfect guide to the casino

Brian Priske og FCM på mesterkurs efter sejr mod FCK: – Det kan lyde arrogant, men vi havde forventet det

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

FCM-træner Brian Priske havde forventet, at FCM trods udebane ville dominere mod FCK.

FCM er med søndagens sejr på 2-1 meget tæt på klubbens tredje sæt guldmedaljer, og sejren kom i hus efter en præstation, hvor FCM var det toneangivende hold, selvom FCK havde fordel af hjemmebane i Parken i København.

– Det kan måske godt lyde lidt arrogant, men vi ved godt, at vi er gode og dygtige, siger Brian FCMs træner, Brian Priske, i det interview, som du kan se og høre øverst på denne side.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Mens midtjyderne var ret suveræne i grundspillet har der dog været bump på vejen i slutspillet i form af uafgjort hjemme mod Brøndby og nederlag hjemme mod AGF.

– Det kan vi ikke negligere. Der har været udfald. Men når vi står sammen i alle 90 minutter og slås for hinanden, så er vi gode – og kyniske, siger Brian Priske.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

FCM-træneren var ikke overrasket over, at hans hold kunne dominere mod FCK, hvor han selv har en fortid som assistent-træner.

– Vi kom herover med et oplæg om at vinde og om at gøre det på vores måde. I perioden efter vores første mål får FCK lagt et meget godt tryk, men vi holder dem fra farlige chancer, siger Brian Priske.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top