The perfect guide to the casino

Stålsat Ståle Solbakken: FCM er for dårlige i Europa – jeg ville have gjort det bedre

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

FCK-manager Ståle Solbakken er overbevist om, at han ville have gjort det bedre i Europa som træner i FCM, end FCM har gjort.

I de sidste seks år har FCK vundet tre mesterskaber, mens FCM har vundet to og er godt på vej mod det tredje. Men i europæisk fodbold er der stor forskel på de to klubber.

Her har FCK været med i europæisk gruppespil i 13 ud af de seneste 14 år. Nogle gange i Champions League – men i de fleste tilfælde i Europa League. FCM har været med i gruppespillet én gang – og det var i Europa League.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Og det er ikke godt nok i Ståle Solbakkens bog.

På et spørgsmål fra bt.dk om, hvorvidt nordmanden ville have gjort det bedre, hvis han havde været træner i FCM, lyder hans svar:

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Ja. Jeg har haft fem-syv forskellige FCK-hold, og jeg har skabt europæiske resultater med alle holdene. Så det er nemt at svare på. Grundlaget for at gøre det rigtig godt i Europa er der. De har mange spillere med fart, der er gode en-mod-en og gode individualister. Så holdet er absolut bedre end visse FCK-hold, vi har været i Europa med. Men mit hold lige nu er stadig bedre i Europa.

FCK møder søndag FCM i Superligaen i en meget vigtig kamp. FCM er otte point foran de regerende mestre, som ligger på andenpladsen. Der mangler syv runder.

(På videoen øverst på siden kan du se nogle af de groveste svinestreger i de tidligere kampe mellem FCK og FCM).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top