The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du søndagens rygtebørs.

Diego Maradona, der nu er træner for argentinske Gymnasia y Esgrima La Plata, håber, at han kan overtale Ronaldinho til at stille op for klubben. Det forudsætter dog i første omgang, at den 40-årige brasilianer kommer ud af husarrest i Paraguay. Spanske MARCA har historien.

Carlos Tévez vil ifølge Radio La Red ikke afvise et comeback for West Ham, når hans kontrakt med Boca Juniors udløber. Den 36-årige argentinske angriber tog til Europa og fik The Hammers som sin første klub. Derefter fortsatte han i begge Manchester-klubber samt Juventus.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Manchester United, FC Barcelona, Inter og Paris Saint-Germain er ifølge Daily Mail alle interesserede i at overtage Matteo Guendouzi. Den franske midtbanespiller har sagt til Arsenal, at han ikke vil være mere i klubben. (Du kan se Matteo Guendouzi i aktion for Arsenal i den kontroversielle kamp mod Brighton for nylig i videoen øverst på siden).

De skotske mestre fra Celtic overvejer ifølge Daily Telegraph (kræver login) at gå efter den tidligere engelske landsholdsmålmand, Joe Hart, efter at han er blevet fritstillet af Burnley, hvor han kun var andenmålmand.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Inter er tæt på at tegne kontrakt med den marokkanske højrekantspiller, Achraf Hakimi, som Real Madrid har haft udlejet til Borussia Dortmund i denne sæson. Den historie har The Guardian meget mere om.

Manchester City kan ifølge Football Insider tænkes at tilbyde John Stones i bytte for Evertons 23-årige midterforsvarer, Mason Holgate. I 2016 tog John Stones selv turen fra Everton til Manchester City.

Den franske venstreback, Layvin Kurzawa, som Arsenal længe har haft et godt øje til, er ifølge engelske The Sun tæt på at lave en fireårig forlængelse med de franske mestre fra Paris Saint-Germain.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top