The perfect guide to the casino

Luis Suárez kritiserer Barcelona-træner: Hvorfor bliver vi ved med at smide point på udebane?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Lyus Syárez mener, at træner Quique Sétien må gøre noget, så holdet ikke bliver ved med at smide point på udebane.

FC Barcelona fører den spanske liga efter 2-2 ude mod Celta lørdag, men det sandsynligvis på lånt tid. Real Madrid spiller søndag ude mod Espanyol, der ligger sidst, og hvis Real Madrid vinder, er de to point foran – og de er bedst i de indbyrdes kampe, som er det, der tæller i tilfælde af pointlighed i Spanien.

Problemet for FC Barcelona i denne sæson har været prsætationerne på udebane, for hjemme har de vundet rub og stub bortset fra kampen mod Real Madrid før jul (0-0).

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Vi bliver ved med at smide point på udebane, og jeg forstår ikke hvorfor, siger Luis Suárez, der scorede begge FC Barcelonas to mål mod Celta.

– Vi mister point, som vi normalt ikke gør på udebane i denne sæson. Træneren må gøre noget. Han må analysere problemet og gøre noget ved det. Det er det, som trænere er til for, siger Luis Suárez ifølge spanske SPORT.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Han mener dog ikke, at alt er tabt endnu.

– Det her er et svært sted at spille, og det bliver Villarreal i næste uge også, og det bliver heller ikke nemt hjemme mod Atlético Madrid i midtugen. Men begge hold (FC Barcelona og Real Madrid, red.) har vigtige kampe foran sig, siger Luis Suárez.

(Øverst på siden kan du se og høre eksperterne diskutere, om FC Barcelona eller Real Madrid vinder det spanske mesterskab).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top