The perfect guide to the casino

Sønderjyske-træner: Silkeborg tilbage til Superligaen!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Sønderjyskes træner, Glen Riddersholm, håber, at Silkeborg rykker tilbage til Superligaen i en fart.

Sønderjyske vandt lørdag 1-0 over Silkeborg, der allerede er rykket ned i 1. division. Men sønderjydernes træner, Glen Riddersholm, håber på et snarligt gensyn med midtjyderne.

– Jeg må hylde Silkeborg og ikke mindst Kent Nielsen for, at de respekterer turneringen. De mødte op med stærkt hold og spillede med fuld hammer, sagde Glen Riddersholm efter sejren ifølge Ritzaus Bureau.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Det varmer mit hjerte, at vi har med en klub og en træner at gøre, som udviser respekt for turneringen og ikke giver noget væk. Det er høj, høj klasse og fortæller rigtig meget om det format, der er til stede dér, sagde Glen Riddersholm, der tilføjede, at Silkeborg klæder turneringen, og at han håber, klubben rykker op igen. (Du kan se interview med Glen Riddersholm i videoen øverst på denne side).

Kampen blev afgjort syv minutter før tid, hvor ingen Silkeborg-spillere dækkede Christian ‘Greko’ Jakobsen op ved et hjørnespark. Det udnyttede han ved ugeneret at heade bolden i mål.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Det var unødvendigt, at vi tabte, for vi havde kontrol på kampen. I første halvleg var de bedst, men i anden halvleg stod vi kompakt, og Sønderjyske skabte ikke det store, sagde Silkeborg-træner Kent Nielsen og tilføjede:

– Vi fik vist, at vi ikke er gået på sommerferie. Vi viste, at vi har mentaliteten til at få vendt ting, og vi spillede en klog anden halvleg.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top