The perfect guide to the casino

Brøndby-boss i nødråb: Flere tilskuere – NU!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Brøndbys adm. direktør, Ole Palmå, vil have flere folk på lægterne, og han mener, at kampen mod FCK viste, at det kan klubben sagtens håndtere.

Der må fortsat kun komme maksimalt 500 tilskuere til kampene i Superligaen og de danske divisioner på grund af corona-pandemien.

Men tre kampe fik som forsøg i sidste spillerunde lov til at lukke flere ind – bl.a. Brøndby mod FCK, hvor der var 3.000 tilskuere (Di lam se mål og højdepunkter fra kampen i videoen øverst på denne side).

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Danskerne forstår at holde afstand, har god hygiejne og følger de retningslinjer, der bliver udstukket, hvilket myndighederne også har påpeget ved flere lejligheder. Det så vi på Brøndby Stadion i søndags, og det bekræfter for os, at vi er parat til at lukke flere ind, når politikerne giver grønt lys, siger Ole Palmå til Brøndbys hjemmeside.

Alt i alt er det en underskudsforretning for Superliga-klubberne, når der kun må komme 500 tilskuere, fordi de vælger at prioritere sponsorer og sæsonkortholdere. Og det var også en underskudsforretning for Brøndby med 3.000 tilskuere mod FCK.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Vores omkostninger til klargøring, rengøring og afvikling af Derbyet var markant højere til trods for en kapacitetsudnyttelse på kun knap ti procent. Så folk kan jo nok regne ud, at det økonomisk slet ikke hænger sammen at afvikle kampe med så mange restriktioner og så få tilskuere. Nu afventer vi, hvad politikerne beslutter, men det er afgørende for alle, at vi snart nærmer os en kapacitet, som giver mening, siger Ole Palmå.

Brøndbys næste kamp er søndag ude mod FCN – med maksimalt 500 tilskuere, og det bliver med FCN-fans i flertal.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top