The perfect guide to the casino

Tre gange uafgjort er ikke nok for Brøndby-profil: Nu trænger vi til en sejr!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Norske Sigurd Rosted fra Brøndby savner at vinde.

Brøndby har på stribe spillet uafgjort mod AGF, FCM og FCK i medaljeslutspillet, og det gode ved de resultater er, at Brøndby ikke har tabt. Til gengæld har de ikke vundet nu i fire kampe, for den sidste kamp i grundspillet ude mod AC Horsens tabte de med 2-3.

– Stemningen har været god den sidste uge, men det er klart, det er ved at være tid til at vinde, og der ikke noget vi har mere lyst til på søndag, siger Sigurd Rosted til Brøndbys hjemmeside.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Jeg synes, vi spiller en god kamp mod FCK. De fik en scoring lidt ud af ingenting, og vi er selvfølgelig nødt til at tro på, vi kan score, når vi har haft så mange gode chancer og spillet så fornuftigt, som vi gjorde, siger den norske midterforsvarer.

Nu venter FCN på udebane i en direkte dyst om fjerdepladsen. AGF ser ud til at være stukket af på tredjepladsen, da aarhusianerne har et forspring på ni point til både FCN og Brøndby.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Det bliver ikke den samme krig, som det måske har været de tre seneste kampe. Det bliver en helt anden kamp, og det bliver vigtigt, at vi sætter vores eget spil og har bolden mere, end de har, siger 25-årige Sigurd Rosted og tilføjer med henvisning til, at Brøndbys seneste kamp på kunstgræsset i Farum sluttede 2-2:

– Vi håber, at kunne være ligeså gode som sidst, men denne gang tage sejren med hjem.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top