The perfect guide to the casino

Tidligere stjerne levede det vilde liv i sin Real Madrid-tid: – Vodka-flasken var min bedste ven

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Wesley Sneijder levede med sine egne ord et rock’n’roll-liv, mens han var i Real Madrid, selvom holdkammeraterne forsøgte at advare ham mod druk.

Hollandske Wesley SNeijder kom til Real Madrid som 23-årig, og han blev straks fanget af nattelivet i den spanske hovedstad.

– Jeg var ung, og jeg havde penge, og jeg havde ingen modstandskraft. Jeg lod mig behandle som en stjerne, skriver Wesley Sneijder i sin selvbiografi ifølge Daily Mail.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Jeg elskede opmærksomheden, og det var vel dét, der gik galt for mig. Jeg tog ikke stoffer, men jeg tog sprut, og jeg blev tit fuld. Jeg havde ofte en Real Madrid-spiller med mig i byen, og det var som regel Guti, fortæller Wesley Sneijder.

– Vodka-flasken blev min bedste ven, og barerne sørgede altid for at dække over mig. Selv når jeg var allermest fuld og rullede rundt på jorden og havde givet omgange til alle, siger den nu 36-årige hollænder.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Hans første kone, Ramona Streekstra, blev træt af al festeriet og forlangte skilsmisse. Hans andet ægteskab gik også i vasken på grund af for meget druk.

– Folk som Ruud van Nistelrooy og Arjen Robben sagde til mig: ‘Du holder ikke længe, hvis du fortsætter på den måde’. Men jeg var ligglad og hørte ikke efter, siger Wesley Sneijder, der blev solgt til Inter og siden kom til Galatasaray, Nice og Al-Gharafa. Han valgte i sommer at stoppe sin karriere.

(Øverst på denne side kan du se og høre en video, hvor eksperterne diskuterer Real Madrid).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top