The perfect guide to the casino

Åge Hareide om EM: Det bliver meget værre til næste sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Åge Hareide forudser, at han får det meget værre næste sommer, hvor EM rent faktisk spilles end lige nu, hvor det skulle have været afviklet.

Hvis alt var gået som planlagt, så ville EM netop nu være i fuld gang. Men corona-pandemien kom i vejen, og nu er EM udsat til næste sommer.

Det er især surt for Danmarks nu tidligere landstræner, Åge Hareide, som førte de rød-hvide til slutrunden på hjemmebane, men som ikke får lov til at fuldføre værket, fordi Kasper Hjulmand har overtaget hans job (du kan se og høre et interview med Kasper Hjulmand i videoen øverst på siden).

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Det er ikke så slemt lige nu. Det bliver meget værre til næste år, hvor kampene rent faktisk bliver spillet, siger Åge Hareide til norske Verdens Gang.

– Det er dér, de store tanker kommer. Det gruer jeg lidt for, siger Åge Hareide, som dermed antyder, at han ikke kan lade være med at tænke: Hvad nu hvis?

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Han fortæller også, at han havde forestillet sig, at Danmark ville have vundet over Finland og spillet uafgjort mod Belgien. Sidste modstander i puljen var Rusland.

– Og så ville jeg begynde at gøre mig forestillinger om, hvilken modstander vi skulle have haft i ottendedelsfinalen. Men det er lidt sværere at gennemskue ved EM end til VM, som Åge Hareide konstaterer med henvisning til, at der går fire treere videre til EM, mens kun nummer et og to i puljerne går videre ved VM.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top