The perfect guide to the casino

Eriksens klub: Barcelona har ikke råd til at købe vores stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Inter tror ikke på, at FC Barcelona har råd til at købe Lautaro Martinez

Det er ingen hemmelighed, at FC Barcelona gerne vil have fat i Lautaro Martinez fra Inter til klubbens angreb. Men det er heller ingen hemmelighed, at forhandlingerne har trukket ud længe. Og Inter tror ikke på, at handlen bliver til noget.

Spanske SPORT citerer italienske Gazzetta dello Sport for, at FC Barcelona endnu ikke er kommet med et ‘konkurrencedygtigt’ tilbud.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Lautaro Martinez har en frikøbsklausul på 111 millioner euro (800 millioner kr.). Men corona-pandemien har ramt FC Barcelona hårdt på pengeungen, og derfor vil klubben ikke umiddelbart betale så mange penge.

FC Barcelona spiller desuden på to heste for tiden, for håbet er også, at klubben kan købe brasilianske Neymar tilbage fra Paris Saint-Germain. Og der er ikke råd til at købe dem begge.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

En mulighed kunne være at bytte sig frem til Lautaro Martinez. Inter kan tænkes at være interesserede i franske Jean-Clair Todibo, portugisiske Nelson Semedo eller brasilianerne Philippe Coutinho og Arthur.

Men her er FC Barcelona foreløbig heller ikke kommet med noget officielt tilbud, der kunne presse prisen på Lautaro Martinez ned.

(På videoen øverst på siden kan du se Lautaro Martinez i aktion for Inter).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top