The perfect guide to the casino

3.000 fans til Brøndby-FCK: – Urealistisk med flere tilskuere!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Formanden for Divisionsforeningen tror ikke på flere tilskuere til Superliga-kampene lige med det samme.

Der var 3.000 tilskuere til det storkøbenhavnske derby mellem Brøndby og FCK, og – så vidt vides – gik det ganske glimrende på trods af, at coronavirus stadig findes i samfundet.

Det var godt for dem, der var tilstede og for den moralske opbakning til Brøndby, for det var kun Brøndby-fans, der havde adgang til stadion. Men det var ikke så godt for Brøndbys økonomi.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Klubben valgte naturligt nok at tilgodese sponsorer og søsonkortholdere, og dermed er indtægterne på kampen stadig stærkt begrænsede. Men der er ikke udsigt til flere tilskuere lige foreløbig.

– Vi håber meget snart på flere tilskuere til kampene, fordi det ikke er en hemmelighed, at en kamp med 3000 tilskuere til Brøndby-FCK er en underskudsforretning, fordi det var påkrævet med mange foranstaltninger og personale, siger direktøren i Divisionsforeningen, Claus Thomsen, til Ekstra Bladet.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Men jeg har vanskeligt ved at forestille mig, at den proces kan nås allerede til weekenden, fordi der så skal laves et helt nyt lovgrundlag, siger Claus Thomsen og peger på, at tilladelsen til de tre Superliga-kampe kun var et forsøg, der blev tilladt med hjemmel i det nuværende lovgrundlag.

Foruden Brøndby-FCK var det AC Horsens-Randers FC og mandagens kamp mellem Lyngby og OB.

(Øverst på siden kan du se et interview med Brøndby-træner Niels Frederiksen, hvor han roser opbakningen fra Brøndbys fans).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top