The perfect guide to the casino

Kæmpe ændring af berømt turnering: Liverpool må ikke være med

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Næste sæsons Carabao Cup kan blive uden de syv stærkeste hold fra Premier League.

Corona-pandemien har skubbet hele denne sæson, så der i stedet skal spilles igennem sommeren. Og det får også indflydelse på næste sæsons turneringer.

I England kan næste sæsons Carabao Cup – kaldet den lille pokalturnering – således blive uden bl.a. Liverpool og Manchester-klubberne.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

August måned skal bruges til at afvikle Europa League og Champions League, og dermed kommer det til at knibe med datoerne.

Derfor foreslår det engelske fodboldforbund ifølge The Times (kræver login), at de syv øverste klubber i Premier League ikke skal spille med i næste sæsons Carabao Cup.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

De syv øverste hold er samtidig dem, der skal spille europæisk i den kommende sæson, og tanken er så, at der skal spilles Carabao Cup på de datoer, hvor der også er europæiske kampe.

Et alternativt forslag var ifølge avisen helt at aflyse turneringen, men frygten er, at det vil Carabao Cup aldrig nogensinde komme sig over. Og det vil betyde, at turneringen ganske enkelt afskaffes.

Det har både Liverpools manager, Jürgen Klopp, og hans kollega i Manchester City, Pep Guardiola, tidligere foreslået, men det vil forbundet ikke være med til, fordi turneringen giver de mindre divisionsklubber en god mulighed for at få kassekampe.

Manchester City genvandt i februar denne sæsons udgave af turneringen med en finale-sejr på 2-1 over Aston Villa (Du kan se mål og højdepunkter fra kampen i videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top