The perfect guide to the casino

Studerende spillede for over 100.000 kroner på Roskilde-kamp: – Jeg spiller på alt muligt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

En studerende fra Midtsjælland spillede 104.124 kroner på en kamp mellem FC Roskilde og Silkeborg i sidste sæson, hvor alle målene blev scoret i overtiden. Politiet kan ikke bevise noget ulovligt.

Den 20-årige studerende bor på Midtsjælland og har østeuropæiske rødder. Han siger selv, at han startede med at have 1000 kroner på sin spillekonto, men at han i løbet af få måneder kom op på over en million.

– Jeg har ikke noget med matchfixing at gøre. Jeg spiller på alt muligt forskellig sport. Først analyserer jeg kampen, og så placerer jeg pengene.Jeg har allerede fortalt alt dette til politiet. De bankede på min dør, og jeg talte med dem i tre timer på stationen og svarede på alle deres dumme spørgsmål, siger den 20-årige studerende til tv-programmet Operation X. Det skriver sport.tv2.dk

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Nogle dage efter kampen mellem Roskilde og Silkeborg satte han 179.000 kroner ind på sin mors konto. Manden bor hos sin mor.

– Det var tilfældigt, at jeg lige valgte at spille på en af FC Roskildes kampe. Men det var rent held. Lige meget hvor god du er til at spille, så handler det om held i sidste ende, siger den 20-årige, der har lukket sine konti, fordi han ikke kunne styre sit spil.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Spileksperten Chris Kronow Rasmussen siger, at det lyder helt vildt, at en spiller på få måneder kan forvandle 1.000 kroner til en million.

– Og så undrer det mig meget, at bookmakeren 888 har givet ham lov til at spille så meget på en kamp. Til sammenligning går der en alarm hos de fleste andre danske licensbookmakere, hvis en person spiller for mere end 10.000 kroner, siger han.

Politiet har henlagt sagen, da man ikke kan bevise nogle ulovligheder.

(Du kan se højdepunkter og herlige mål fra FC Roskildes seneste kamp i videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top