The perfect guide to the casino

Niels Frederiksen om Brøndby: – Vi er ikke dygtige nok!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Brøndby-træner Niels Frederiksen er tilfreds med, at holdet fik det ene point ude mod FCM – men ikke med den offensive del af spillet.

To gange 0-0 er, hvad Brøndby hidtil har præsteret i medalje-slutspillet, og det er på den ene side godt defensivt. Men det er knap så godt offensivt.

– Man må tænke, at når vi ikke kan vinde kamoen, må vi tage det ene point. Det er stærkt af drengene at komme herover og holde nullet, og jeg synes egentlig, at vi holdt dem fra de helt store chancer i åbent spil, siger Niels Frederiksen til bold.dk

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Men ligesom tilfældet var mod AGF, skabte Brøndby ikke ret meget mod FCM.

– Vi havde inden kampen talt om, at vi gerne ville lægge lidt ekstra på offensivt og vise lidt mere mod, tage lidt flere chancer i forhold til vores boldbesiddelse, bringe flere folk med frem. Det synes jeg også, vi lykkedes med, men Midtjylland er svære at skabe chancer imod, og det var vi ikke dygtige nok til, siger Niels Frederiksen.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

En del af forklaringen er utvivlsomt, at Brøndby i vinter solgte Hany Mukhtar, Kamil Wilczek og Dominik Kaiser, som på daværende tidspunkt havde stået for to tredjedele af klubbens mål. Men Niels Frederiksen har tidligere afvist at bruge deres afgang som undskyldning.

– Jeg tror ikke, den her klub har spillet 0-0 i tre år. Jeg mener ikke, det skete under Zorniger, og det er ikke fantastisk at spille 0-0, men det vidner om en struktur defensivt på holdet, som fungerer lige nu, og det er vi da også tilfredse med, siger ham.

(Du kan se og høre et interview med Niels Frederiksen efter kampen mod FCM i videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top