The perfect guide to the casino

Brøndby-træner inden braget mod FCMs guld-kandidater: Vi skal udfordre dem!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Brøndby skal turde noget mere mod FCM, end holdet gjorde mod AGF, mener træner Niels Frederiksen.

Der venter Brøndby en meget svær udekamp torsdag aften, når det går løs mod Superligaens suveræne førerhold FCM.

Nemmere bliver det ikke af, at backen Kevin Mensah er skadet, og at forsvarsspillerne Hjörtur Hermansson samt Anthony Jung er ude med karantæne. Men Brøndby stiller naturligvis op med 11 mand fra start alligevel.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Sådan er fodbold. Der kommer skade og karantæner i løbet af en sæson, og så er der andre, der kommer i spil. Spillerne, der står på spring til startopstillingen, træner alle sammen benhårdt hver dag og ved, hvad der forventes af dem, og hvad de skal gøre. siger træner Niels Frederiksen til Brøndbys hjemmeside.

– Jeg er sikker på at i kampen i aften, vil de komme ind og bidrage med frisk energi og skabe noget dynamik. Og på søndag til Derby vil Jung og Hermannsson være tilbage fra karantæne og have friske ben. Så vi har lidt forskellige muligheder i morgen og på søndag, og vi har mange der gerne vil vise sig frem, siger Brøndby-træneren.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

I den seneste kamp mod AGF havde Brøndby dårligt et skud på mål, men aarhusianerne havde heller ikke ret meget, så det opgør sluttede, som det begyndte.

Vi skal være gode til at angribe med flere folk og være mere modige i vores boldbesiddelse, end vi var mod AGF. Vi har talt med spillerne om, at vores mentale tilgang skal være, at vi skal turde mere og tage flere chancer i vores spil. Vi var rigtig gode til at holde AGF fra chancer i søndags og fik holdt nullet, men offensivt skal vi være bedre, siger Niels Frederiksen.

(Øverst på siden kan du se og høre et interview med Niels Frederiksen).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top