The perfect guide to the casino

FCK kan komme med i fantastisk slutspil: – Vi regner med at spille skæbnekamp i Parken

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

FC København regner med at skulle spille den afgørende kamp om at komme med i europæisk slutspil i Parken.

I Champions League står det allerede klar, at turneringen spilles færdig i august som en mini-turnering med kvartfinaler og semifinaler som enkeltkampe i stedet for de normale dobbeltkampe. Finalen bliver så spillet 25. august, og det kommer alt sammen til at foregå i én by.

De ottendedelsfinaler, der ikke er blevet spillet færdige, skal dog afvikles som planlagt – men uden tilskuere på grund af risikoen for smitte med coronavirus.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Og ifølge Club Secretary i FCK, Daniel Rommedahl, regner de nuværende danske mestre med, at Europa League får en lignende afvikling af rest-programmet. Det vil bl.a. betyde, at FCK skal møde Istanbul Basaksehir i Parken, inden det eventuelt går løs med en kvartfinale på neutral grund.

– Vi håber selvfølgelig, at vi får lov til at spille vores kamp mod Istanbul i Parken engang i august måned, som det lige nu ligger til. Der er selvfølgelig nogle faktorer, der skal gå op, men det er det, vi håber på, siger Daniel Rommedahl ifølge Tipsbladet.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

FCK tabte det første opgør i Istanbul med 0-1 efter en kamp, som manager Ståle Solbakken var rasende over, at klubben overhovedet skulle spille, fordi corona-bølgen for alvor var ved at rulle ud over Europa. (Du kan se højdepunkter fra kampen i videoen øverst på siden).

Det europæiske fodboldforbund (UEFA) tager stilling til restprogrammet for Champions League og Europa League på et møde onsdag. Her tager UEFA også stilling til, hvad der skal gøres med Nations League og næste sommers EM-turnering.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top