The perfect guide to the casino

Bayern-boss i offensiv udmelding: Vi kan vinde The Treble

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Bayern Münchens præsident, Herbert Hainer, tror på, at Bayern både kan vinde mesterskab, pokal og Champions League i denne sæson.

Mandag blev Bayern München tyske mestre for ottende gang i træk og 30. gang i alt, og klubben satser på, at mesterskabet ikke bliver det eneste trofæ i denne sæson.

– Det her mandskab har muligheden for at vinde “The Treble”. Det kræver altid en smule held, men den individuelle kvalitet har vi, siger Bayern Münchens præsident, Herbert Hainer, til Sky Sprots. Det skriver Ritzaus Bureau.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

The Treble består for et tysk hold i mesterskabet, pokalturneringen og Champions League.

I den tyske pokalturnering er Bayern München i finalen mod Bayer Leverkusen, mens holdet er i ottendedelsfinalen i Champions League. Her må de dog siges at have gode muligheder for at komme i kvartfinalen, da holdet har vundet den første kamp på udebane mod Chelsea med overbevisende 3-0

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Ddt, som Hansi Flick har skabt med mandskabet de seneste seks mÃ¥neder, er af høj klasse, siger Herbert Hainer.

– Vi er i pokalfinalen og i Champions League med et ben i kvartfinalen: Vi har alle muligheder, og jeg har ufattelig stor tiltro til mandskabet, siger manden, der overtog præsidentposten i klubben fra Uli Hoeness tidligere pÃ¥ sæsonen.

(Du kan se højdepunkter fra Bayern Münchens sejr over Werder Bremen, der sikrede mesterskabet, i videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top