The perfect guide to the casino

Stjernetræneren gravede sin egen grav: Inviterede sin afløser med til fødselsdag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Carlo Ancelotti havde inviteret både præsidenten og den mand, der endte med at overtage hans job, med til fødselsdag.

I december 2019 blev Carlo Ancelotti fyret som træner for Napoli. Dagen efter præsenterede præsidenten, Aurelio de Laurentiis, afløseren Gennaro Gattuso. De to havde mødt hinanden første gang til Carlo Ancelottis fødselsdag.

– Carlo havde inviteret hele verden med til den fødselsdag: Familie, venner, tidligere spillere, folk fra fodboldverden, alle mulige. Vi sad ved et 40 meter langt bord, og jeg kom til at sidde ved siden af Gennaro Gattuso, siger Aurelio de Laurentiis ifølge football-italia.net

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Carlo Ancelotti kender Gennaro Gattuso, fordi de har en fælles fortid som henholdsvis træner og spiller i AC Milan. Som spiller var Gennaro Gattuso kendt for at være en hård nyser.

– Men til fødselsdags-festen var han meget anderledes, end jeg havde forestillet mig. Han var en god taler, og man kunne snakke med ham om alt muligt, fortæller Aurelio de Laurentiis.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

-Vi endte med at tale sammen i tre timer til den fødselsdag. Og da vi kom i den situation, at vi overvejede at fyre Carlo Ancelotti, ringede jeg til Gennaro Gattuso og bad ham om at holde sig klar, siger Napoli-præsidenten.

Foreløbig har det været en stor succes for Napoli, der er kravlet op på sjettepladsen i Serie A og er kommet i finalen i Coppa Italia.

(På videoen øverst på siden kan du se højdepunkter fra Napolis kamp mod FC Barcelona i Champions League, som begge klubber stadig er med i.).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top