The perfect guide to the casino

Liverpool-legende er KÆMPE-fan af Jürgen Klopp: – Lad os lave en statue af ham!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Steven Gerrard mener, at der skal opstilles en statue af manager Jürgen Klopp uden for klubbens stadion, hvis det lykkes at vinde det engelske mesterskab.

Efter en pause på tre måneder på grund af corona-pandemien er Premier League klar til at komme i gang, og det bliver med Liverpool som klar favorit.

Klubben har ikke vundet mesterskabet i 30 år, men i år er der en enorm chance, for klubben har et forspring på 25 point og mangler kun seks point i ni kampe for at være helt sikre på trofæet.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Og det bør medføre, at der rejses en statue af klubbens manager, Jürgen Klopp, uden for Anfield. Det mener den mangeårige Liverpool-spiller, Steven Gerrard, som nu er manager i skotske Rangers.

– Nu hvor jeg selv har prøvet at være manager, har jeg fået endnu mere respekt for ham. Den måde, han har behandlet sig selv på, og som han har behandlet mig på, og som behandler alle andre på, er utrolig. Han har både et godt hoved og et godt hjerte, og han har løftet denne klub til et højere niveau, siger Steven Gerrard ifølge Goal og henviser til, at Liverpool i sidste sæson også vandt Champions League.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

I Steven Gerrards øjne er Jürgen klopp fuldt på højde med legendariske managers som Bill Shankly og Bob Paisley, som der allerede er rejst statuer af uden for klubbens hjemmebane, Anfield.

– Som en, der kender Jürgen, ved jeg, at det egentlig vil passe ham dårligt, for han er en ret beskeden mand. Men han fortjener at blive nævnt i samme åndedrag som de andre. Man skal tænke på, at da han overtog Liverpool var vi ikke nummer et i landet. Vi var ikke en gang i top-4. Så kommer han og fører klubben til tops i Europa og til tops i England, og derfor skal han også have sin belønning nu, mener Steven Gerrard.

(Øverst på siden kan du se og høre en video, hvor eksperterne diskuterer, om Jürgen Klopp er verdens bedste træner. De er ikke enige!)

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top