The perfect guide to the casino

Brøndby-træner: Det her giver mig grå hår i hovedet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Niels Frederiksen anerkender, at det er en svær opgave både at udvikle Brøndby og at sikre klubben den tredjeplads i Superligaen, der er målsætningen.

Brøndby spillede søndag 0-0 mod AGF, og dermed er der stadig fem point op til aarhusianerne, der indtager den tredjeplads, som giver bronzemedaljer og europæisk deltagelse i næste sæson – og som det er Brøndbys mål at nå.

Selve spillet var mindre heldigt, og opgaven ser svær ud.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Det er sådan, det er at være i Brøndby, siger Niels Frederiksen til bold.dk

– Det synes jeg da er en spændende og super interessant opgave. Det er ikke sådan, at den ikke bringer mig grå hår i hovedet indimellem, det gør den. Men det er ikke nogen overraskelse for mig, for sådan er det jo, når man skal udvikle noget, siger Brøndby-træneren.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

I vinterpausen solgte Brøndby Kamil Wilczek, Dominik Kaiser og Hany Mukhtar, der tilsammen havde stået for to tredjedele af Brøndbys scoringer i efteråret. Det har gjort Niels Frederiksens arbejde sværere.

– Jeg havde en grundig snak med klubben og ledelsen, inden jeg blev ansat, og jeg vidste godt, hvad strategien var, og den har vi heller ikke lagt skjul på, og det er jo den, jeg skal arbejde efter. Og vi er ved at udvikle et hold, som bestemt ikke er færdigudviklet, det ville være obskurt ikke at erkende det, siger Niels Frederiksen.

(På videoen øverst på siden kan du se et interview med Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, der forholder sig til, om klubben vil forlænge kontrakten med Niels Frederiksen).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top