The perfect guide to the casino

Zlatan på hemmeligt besøg – er meldt for at overtræde reglerne for coronavirus

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Zlatan Ibhraimovic er meldt til svensk fodbolds disciplinærnævn for at have brudt reglerne omkring coronavirus.

Søndag vandt Hammarby premieren på årets svenske liga, Allsvenskan, da Stockholms-klubben på hjemmebane slog Östersund med 2-0.

En stor overraskelse var det, at svensk fodbolds største stjerne, Zlatan Ibrahimovic, var dukket op for at overvære kampen.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Den 38-årige levende legende kunne bagefter glæde sig over sejren til den klub, som han ejer en fjerdedel af. Men bagefter gik den skadede AC Milan-stjerne ned i omklædningsrummet til spillerne, og det er ikke tilladt i disse tider med corona-pandemi.

– Den kampansvarlige har noteret, at han var der, og at det afviger fra de protokoller, som vi er blevet enige om at overholde, siger Per Eliasson, som er leder for de kampansvarlige i det svenske fodboldforbund (SvFF), til Aftonbladet.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Jeg må vide mere, inden jeg kan kommentere på det. Jeg må diskutere sagen med Hammarby, siger Mats Enquist, som er generalsekretær i Svensk Elitfotboll, der svarer til Divisionsforeningen i Danmark.

(Zlatan Ibrahimovic har under corona-pausen holdt træningen ved lige i Hammarby. På videoen øverst på siden fortæller den danske målmand, David Ousted, hvordan det er at træne med den svenske verdensstjerne).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top