The perfect guide to the casino

Premier League-stjerne: Der er en bøsse på alle hold

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Troy Deeney fra Watford mener, at der er mindst en bøsse i enhver trup på et professionelt fodboldhold. Og han opfordrer dem til at stå frem.

– Jeg vil mene, at der er mindst en bøsse eller biseksuel på ethvert fodboldhold. De findes. Det gør de 100 procent, siger Troy Deeney til BBCs podcast, Grounded with Louis Théroux. Det skriver Goal.com

Det er yderst sjældent, at man hører om mandlige fodboldspillere, der åbent erklærer, at de er homoseksuelle. De er bange for omverdens reaktion, mener Troy Deeney.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Folk fra det miljø er helt bestemt meget bekymrede for at skulle være den første. Men jeg tror, at når den første ‘kommer ud’, så kommer der mange flere ud, siger Watford-angriberen, der selv er 31 år og fraskilt far til to børn.

– Mit bud er, at der er 100 andre spillere, der ‘kommer ud’ efter den første. Men der er ingen, der vil lægge ansigt til at være den første, siger Troy Deeney.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

I Storbritannien sker det jævnligt, at tidligere sportsstjerner fortæller om deres interesse for deres eget køn.

– Jeg kan undre mig over, at folk, der stopper med at spille fodbold eller rugby eller hvad, det nu kan være, bagefter fortæller: Jeg er forresten bøsse. Det må være en enorm byrde at gå rundt med i hele karrieren, siger Troy Deeney.

(Du kan se et interview med Troy Deeney på videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top