The perfect guide to the casino

Rasende Donald Trump: Gider ikke se Beckham og co. mere!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Donald Trump gider ikke se MLS mere, efter at ligaen har besluttet, at det ikke længere er obligatorisk at stå op under afspilningen af den amerikanske nationalsang.

Det er helt almindeligt i USA, at de afspiller nationalsangen inden en kamp i de store sportsligaer. Det gør de også i fodboldligaen MLS, og det vil de blive ved med. Men når ligaen med bl.a. David Beckhams Inter Miami genoptager sæsonen efter corona-pausen, bliver det ikke længere et krav, at spillerne skal stå op, mens nationalmelodien bliver afspillet.

På den måde har spillerne mulighed for eksempelvis at knæle, og det er der nogle, der vil gøre i protest mod behandlingen af det afro-amerikanske mindretal.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Det er på det seneste blevet meget aktuelt på grund af afro-amerikaneren George Floyd fra Minneapolis, der døde, da han blev anholdt på voldsom vis af en hvid politibetjent.

Men USAs præsident er ikke glad for beslutningen om, at spillerne ikke skal stå op under nationalmelodien – og at de for den sags skyld må knæle.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Jeg vil ikke se det (MLS, red.) mere. Og det ser ud som om, at NFL (amerikansk fodbold, red.) bevæger sig i samme retning. Men det bliver også uden mig som tv-seer, skriver Donald Trump på sit yndlingsmedium Twitter.

Du kan se den amerikanske præsidents tweet herunder:

(Øverst på siden kan du se et interview med den danske målmand, David Jensen, der tidligere spillede for FCN, men som nu spiller for MLS-klubben New York Red Bulls).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top