The perfect guide to the casino

Flere end 500 tilskuere til tre Superliga-kampe: – Det glæder vi os meget til!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Regeringen har åbnet for, at tre kampe i Superligaen kan få lov til at lukke mere end 500 tilskuere ind, og det glæder Divisionsforeningen.

Der er åbnet for, at der må komme tilskuere til kampene i Superligaen, men foreløbig må der højst være 500 personer til stede på stadion. Det betyder typisk, at der reelt kun må komme 300 tilskuere, for der skal også være plads til spillerne, dommerkvartet, lægestab og klubfolk.

Dermed er det ikke noget, der batter nogle steder for klubberne, der stadig slås med, at de har meget begrænsede entre-indtægter til kampene i Superligaen.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Men fredag aften meddelte regeringen, at tre kampe forsøgsvis får lov at have flere end 500 tilskuere, og det glæder Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen.

– Vi er selvfølgelig meget glade for, at det nu bliver muligt at lave forsøg med flere personer på stadion end de nuværende 500. Vi har lavet et meget grundigt stykke arbejde med protokoller – både i forbindelse med træningsopstart, turnerings genstart og senest med 500 personer på stadion, siger Claus Thomsen ifølge Tipsbladet.

Det er endnu ikke afklaret, hvilke kampe der kommer med i forsøget, men den første kommer allerede om en uge. Desuden bliver der strenge regler for, hvordan de ekstra tilskuere skal fordeles for at undgå smitte med coronavirus.

(På videoen øverst på siden kan du se, hvordan det gik til med tilskuere på tribunerne til kampen mellem Sønderjyske og AC Horsens.)

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top