The perfect guide to the casino

Brøndby-stjerne: Det vil jeg skide på!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Simon Hedlund vil med sine egne ord skide på, hvad folk tænker om, at han ikke var med i Brøndbys kamp mod AC Horsens.

Kampen i Horsens endte med et nederlag til Brøndby på 2-3, men det kunne måske være gået anderledes, hvis Simon Hedlund havde været med for gæsterne. Det var han imidlertid ikke, for han var til bryllup i Sverige – sit eget vel at mærke.

Han havde på forhånd fået okay af klubben, fordi det var planlagt for længe siden – før corona-pandemien tog over og forlængede fodboldsæsonen.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Nogle Brøndby-fans har været kritiske over prioriteringen, men det kan Simon Hedlund ikke tage sig af.

– Jeg tror, det er meget godt, at jeg er sådan en type, som jeg er, fordi jeg skider på, hvad folk tænker. Så længe jeg, min familie og Brøndby er okay med min beslutning, så skider jeg faktisk på, hvad andre tænker, hvis jeg skal være ærlig, siger Simon Hedlund til bt.dk

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Folk tror, fodboldspillere er maskiner. Vi er bare mennesker med følelser som alle andre. Jeg forstår, folk har ret til at kritisere, men jeg tror ikke, mange ville have sagt noget, hvis vi havde vundet over Horsens. Fordi vi tabte, blev det til en kritik, siger Simon Hedlund.

Brøndby møder søndag AGF på hjemmebane i et meget vigtigt opgør i kampen for at sikre sig bronzemedaljer og dermed europæisk deltagelse. Her er den svenske angriber med.

(Øverst på siden kan du se Brøndby-træner Niels Frederiksen forsvare beslutningen om at give Simon Hedlund fri til bryllup).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top