The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken forklarer: Cornelius og Delaney var for tunge i røven mod FCN

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

FCK har i de senere år fået bedre styr på FCN på kunstgræsset i Farum. Det skyldes andre typer af spillere på holdet, mener Ståle Solbakken.

For tre-fire år siden kunne FCN godt drille FCK på hjemmebanen i Farum. Men FCK har vundet begge de sidste kampe i det nordsjællandske, og de er ubesejret i fire kampe i træk på kunstgræsset.

Og det er der en god forklaring på, mener FCK-manager Ståle Solbakken.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Det har hjulpet, at sådan nogen typer som [Thomas] Delaney, William [Kvist], [Federico] Santander og Corner (Andreas Cornelius, red.) er stoppet, siger Ståle Solbakken med et smil til FCKs hjemmeside.

– Altså i kampene på kunstgræs, tilføjer nordmanden.

– Kampene i Farum ofte er jævne og tætte, men vi har fået bedre og bedre tag på dem i takt med, at vi har fået andre typer af spillere, Nogen som kan håndtere bolden langs jorden på en anden måde, hvor de andre var tungere og mere fysiske spillere, siger Ståle Solbakken.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

FCN tabte senest hjemme mod FCM, men ellers har holdet nok en gang spillet sig op i niveau i slutningen og grundspillet og sneget sig med i medaljeslutspillet for fjerde år i træk.

– Vi ved også, at der kommer faser i kampen, hvor vi bliver testet, og hvor vi måske også fejlbedømmer noget på grund af underlaget. Men det ser ud til, at vi har fået meget bedre styr på dem, siger Ståle Solbakken.

(På videoen kan du se højdepunkter fra FCKs sejr på 4-1 over Lyngby)

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top