The perfect guide to the casino

Karius droppede fælt i Champions League-finalen: – Jeg vil være nummer 1 i Liverpool igen!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Loris Karius satser på, at han kan slå Alisson af som Liverpools førstemålmand.

Liverpools fans glemmer aldrig Champions League-finalen i 2019, hvor de vandt over Tottenham. Men de glemmer nok heller ikke finalen året forinden, hvor de tabte 1-3 til Real Madrid – ikke mindst fordi målmand Loris Karius leverede to fæle drop.

Tyskeren har været udlejet til tyrkiske Besiktas, men nu er han klar til at tage kampen op i Liverpool, der i mellemtiden har fået en klassemålmand i brasilianske Alisson.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Jeg kan forbedre mig i Liverpool. Jeg er i verdens bedste klub, og hvis man er anden-nmålmand i en Premier League-klub, så ved man, at man får chancen, siger Loris Karius ifølge Liverpool Echo.

Indirekte anerkender Loris Karius dog, at han er oppe mod hård konkurrence i form af Alisson. Det siger han i et svar på, hvem der for tiden er den bedste målmand i verden.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Manuel Neuer (Bayern München) gør det godt, Marc-Andre ter Stegen har gode præstationer i FC Barcelona, og der er også Jan Oblak i Atlético Madrid, og så er der Alisson, som sidste år vandt det største trofæ af dem alle, siger den 26-årige tysker, der har to år tilbage af sin kontrakt med Liverpool, og som nok har på fornemmelsen, at han skal sælges, hvis han vil spille fast.

– Men jeg er ikke desperat, og jeg skal i hvert fald ikke til en dårligere klub, hvor jeg også bliver anden-målmand, siger han.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top