The perfect guide to the casino

Bliver rygtet til Arsenal og Manchester City: Eftertragtet profil kan havne i FC København denne sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Armin Gigovic er et af de hotteste navne i Sverige, og han kan ende i en af de helt store klubber til sommer. Svensk journalist råder ham til at tage til FC København.

Helsingborg har en guldfugl i form af Armin Gigovic, som har været kædet sammen med store klubber som Arsenal og Manchester City.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Den 18-årige centrale midtbanespiller skifter formentlig klub til sommer, og der er bred interesse i ham, fortæller Expressen-journalist Daniel Kristoffersen.

– Han har interesse fra Arsenal, Manchester City og fra meget, meget store ligaer. Der er italienske klubber, danske klubber, belgiske og hollandske klubber, som vil købe ham, siger journalisten til B.T.

Han håber dog ikke, at den 18-årige svensker med de bosniske rødder tager et så stort skridt så tidligt.

– Jeg mener, at det perfekte skridt for ham ville være ikke at tage et for stort skridt. FC København ville være det perfekte skridt for ham, for du har set gode eksempler som Ludwig Augustinsson. Det var et perfekt karrierevalg for ham. Jeg håber, at Gigovic vil gøre ligesådan og tage til FC København, før han tager til en stor liga.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Ifølge journalisten koster han omkring 15 millioner kroner, og Helsingborg er tvunget til at sælge ham grundet coronavirus-krisen.

B.T. har også spurgt den svenske journalist ind til andre emner for danske klubber. Du kan læse mere om det via B.T. her.

VIDEO: Har han spillet sin sidste FCK-kamp? Ståle melder angrebsstjerne ude resten af sæsonen – Se det i afspilleren øverst!

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top