The perfect guide to the casino

Spansk liga-boss: Danske klubber er vores inspiration

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

De spanske klubber lader sig inspirere af de danske i forhold til tiltag, når der nu ikke må komme tilskuere på stadion.

Den spanske liga genåbner i den kommende weekend efter oorona-pausen. Og selvom den spanske liga er noget større end den danske, er der inspiration at hente nordfra.

– Vi har været i løbende kontakt med Superligaen gennem hele året af mange forskellige årsager. Vi har en delegeret, som bor i København, der har et godt forhold til Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen, og vi holder løbende møder for at dele viden og lære af hinanden, siger mediechef for den spanske liga, Joris Evers, til Tipsbladets hjemmeside.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Vi synes, at Superligaen er en af de mest innovative europæiske ligaer her under genstarten af sæsonen. Vi er imponerede over alle de idéer og initiativer, danske klubber som blandt andre AGF og FC Midtjylland har indført for at bringe deres fans tættere på holdene, som AGF’s virtuelle stadion gennem Zooms videotjeneste og storskærme, og drive-in-initiativet som FC Midtjylland har lavet uden for deres stadion. Vi arbejder på at gå i den samme retning, og danske klubber har været en god inspirationskilde for os, siger Joris Evers.

Ifølge ham ville det have kostet de spanske klubber en milliard euro (7,5 milliarder kroner), hvis sæsonen ikke var blevet spillet færdig, og det havde ganske enkelt betydet, at nogle af klubberne var gået bankerot.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Den spanske liga genoptages torsdag med Sevilla-derbyet, hvor Real Betis gæster FC Sevilla – uden tilskuere.

(Øverst på siden kan du se og høre AGF-direktør Jacob Nielsen fortælle om AGFs projekt med Zooms videotjeneste).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top