The perfect guide to the casino

Sådan udvælger Brøndby sine fans mod AGF: Lodtrækning

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Brøndby trækker lod blandt sæsonkortholdere om pladserne til klubbens første kamp i medaljeslutspillet mod AGF.

For første gang siden udbruddet af coronavirus kan der komme tilskuere til Superliga-kampene i den kommende runde. Men der er kun plads til 500 mennesker på stadion til kampene – inklusive spillere, dommerkvartet og alle mulige andre.

Men Brøndby har mange tusinde tilskuere til kampene, så hvem skal ind`Og hvem må se kampen på tv?

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Det er et godt spørgsmål, men der bliver ialt adgang for 225 Brøndby-fans til kampen mod AGF, og de bliver fundet ved lodtrækning blandt klubbens sæsonkortholdere. Og det er en forudsætning, at man har set mindst 75 procent af hjemmekampene i denne sæson for at komme med i lodtrækningen.

Faktisk bliver antallet af vindere af lodtrækningen en hel del mindre, for det bliver sådan, at alle vinderne får lov til at tage en person med. På den måde undgår Brøndby, at det ikke bliver 225 Brøndby-fans, der slet ikke kender hinanden, som møder op til den meget vigtige kamp mod AGF, der aktuelt ligger på tredjepladsen i Superligaen.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Til kampen på søndag har vi taget den ekstraordinære beslutning, at vi trækker lod blandt de mest loyale sæsonkortholdere, og vi ser frem til at modtage dem og give dem en rigtig god oplevelse, men det fjerner ikke ærgrelsen over, at vi gerne ville have haft mulighed for at lukke langt flere ind, siger Brøndbys direktør, Ole Palmå, til klubbens hjemmeside.

Hvis antallet af tilskuere ikke bliver højere i løbet af medaljeslutspillet, kan en Brøndby-fan med sæsonkort kun vinde en enkelt gang i lodtrækningen.

(Øverst på siden kan du se en video med højdepunkter fra Brøndbys sejr over Sønderjyske).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top