The perfect guide to the casino

Troels Bech skal være Esbjergs redningsmand: – Det bliver ikke nemt!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs ogsĂ¥: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Troels Bech er blevet ansat som cheftræner i Esbjerg pĂ¥ en kontrakt, der gælder for resten af sæsonen.

Den tidligere sportsdirektør i Brøndby, Troels Bech, vender tilbage til Esbjerg, som er en af adskillige klubber, han tidligere har været træner for. Det skriver Esbjerg pĂ¥ klubbens hjemmeside.

– Vi er glade for at have lavet en aftale med Troels Bech, som kommer til EfB med stor erfaring og sult for at blive en del af holdet og gøre en positiv forskel resten af sæsonen. Han kender klubben og dansk fodbold indgĂ¥ende, sĂ¥ vi er i trygge hænder i forhold til de udfordringer, vi stĂ¥r overfor, siger Esbjergs sportschef, Jimmi Nagel Jacobsen.

Læs ogsĂ¥: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Troels Bech stĂ¥r over for en svær opgave, fordi Esbjerg starter i nedrykningsspillet som nummer sjok i sin pulje. Der er fem point op til Hobro, der ligger pĂ¥ den næstsidsteplads, der giver kvalifikationskampe mod nummer næstsidst i den anden nedrykningspulje.

– Det er dejligt at være tilbage i Esbjerg, som er en rigtig, dejlig fodboldby. EfB er en stor klub, som hører til i Superligaen, og det er nu mit og klubbens helt store fokus at give alt for, at vi ogsĂ¥ kan tilbyde fodbold pĂ¥ første række efter denne sæson. Det bliver ikke nemt, men jeg tror pĂ¥, at vi i fællesskab kan klare det, siger Troels Bech.

Læs ogsĂ¥: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Troels Bech overtager jobbet, efter at Lars Olsen tidligere pĂ¥ ugen valgte at trække sig pĂ¥ grund af mistillid fra spillertruppen. Det skete efter et nederlag pĂ¥ 1-3 mod OB, som du kan se højdepunkter fra i videoen øverst pĂ¥ siden.

Torels Bechs kontrakt gælder kun for resten af sæsonen, og den træder i kraft allerede onsdag. Esbjerg spiller første kamp i nedrykningsspillet fredag mod Randers FC.

Læs ogsĂ¥: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top