The perfect guide to the casino

Medie: Cristiano Ronaldo skrider fra Juventus

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Cristiano Ronaldo kan være på vej væk fra Juventus efter to år hos de regerende italienske mestre.

En italienske journalist med en vis troværdighed skriver på sin Twitter-konto, at Cristiano Ronaldo forlader Juventus efter denne sæson.

Pietro Bolzano Prota skriver, at han har kilder, der fortæller ham, at den portugisiske mega-stjerne og de italienske mestre går hver til sit efter denne sæson.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Du kan se hans tweet herunder.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Det er i bund og grund et rygte, men det er omvendt skrevet af en, der ikke bare griber historien ud af den blå luft. Sandt er det, at forholdet mellem spiller og klub i perioder har været anstrengt. Blandt andet var Cristiano Ronaldo i vinter vred over at blive skiftet ud flere gange. Desuden har han udtalt, at skiftet til Juventus ødelagde hans chancer for at vinde titlen som verdens bedste spiller (Ballon d’Or) sisdte år. Den gik i stedet til ærkerivalen Lionel Messi fra FC Barcelona.

På den anden side set har Cristiano Ronaldo leveret varen med 53 mål i 75 kampe for klubben i løbet af de knap to år, han har været der.

Desuden er tidspunktet ikke ideelt i forhold til et salg, da ingen klubber har nogle penge på grund af corona-pandemien. Men det taler samtidig for, at Juventus gerne vil af med den 35-årige stjerne, da han er løntung.

(Du kan se og høre eksperterne diskutere situationen omkring Cristiano Ronaldo og Juventus på videoen over denne artikel).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top