The perfect guide to the casino

Klubpræsidentens forslag: Lad os vinde Champions League – uden kamp

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Atlético Madrid må kåres som vindere af denne sæsons Champions League, hvis det ikke kan lade sig gøre at spille turneringen færdig, mener klubbens præsident.

Alt tyder på, at denne sæsons Champions League skal spilles færdig til august. Men hvad nu hvis corona-pandemien gør det umuligt at få spillet turneringen færdig?

Det europæiske fodboldforbund (UEFA) vil nok være tilbøjelige til at sige, at så må denne sæsons turnering annulleres. Men Atletico Madrids præsident, Enrique Cerezo, har et andet forslag.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– I den hypotetiske situation, at turneringen ikke kan spilles færdig, må vinderen være det hold, der har vundet over sidste års vinder, mener Enrique Cerezo ifølge El Mundo Deportivo. Det skriver Daily Mail.

Sidste års vinder, Liverpool, tabte i marts denne sæsons ottendedelsfinale til… Atlético Madrid.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Det vil i givet fald være første gang, Atlético Madrid vinder Europas fineste fodboldturnering. Tre gange har klubben været i finalen og tabt. Det skete i 2014 og 2016 til Real Madrid, og det skete i 1974 til Bayern München i den gamle Mesterholdenes Europa Cup.

Det er iøvrigt stadig ikke klarlagt, hvordan Champions League skal spilles færdig i år. Meget tyder på, at resten af kampene skal spilles som en slutrunde i et land. Portugal har budt sig til, og da de både har godt styr på corona-pandemien og ikke selv har nogen hold tilbage i turneringen, kan det lyde som en løsning, UEFA godt kan gå ind for.

(Øverst på siden kan du se en video, hvor fodboldeksperterne diskuterer Atlético Madrids sejr over Liverpool).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top