The perfect guide to the casino

Neymar til sine holdkammerater: Om jeg vil tilbage til Barcelona?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Neymar vil gerne tilbage til sin gamle klub, FC Barcelona, men det bliver ikke helt nemt.

Britiske Daily Mirror skriver med spanske El Mundo Deportivo som kilde, at Neymar har diskuteret muligheden for at vende tilbage til FC Barcelona med nogle af sine holdkammerater i Paris Saint-Germain i omklædnngsrummet.

– Om jeg vil tilbage til Barcelona? Ja eller ja, skulle brasilianeren have sagt.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Neymar forlod FC Barcelona i sommeren 2017, da Paris Saint-Germain højst overraskende for de fleste valgte at betale frikøbsklausulen på 1,6 milliarder kroner. Det er stadig verdensrekord for en fodboldhandel.

Netop den høje transfersum bliver det store problem for Neymar i forhold til at komme tilbage til de nuværende spanske mestre.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Sidste sommer forhandlede de to klubber, men de løb tør for tid, da FC Barcelona ikke var indstillet på at betale den pris, som Paris Saint-Germain ville have for mega-stjernen.

Senere har pariserne indikeret, at de er parate til at lade Neymar gå for 1,1 milliard kroner, således at de altså taber en halv milliard på ham.

Men corona-pandemien har ramt FC Barcelona økonomisk hårdt, hvad en lønnedgang på 70 procent til alle spillere tydeligt beviser. Og da klubben også gerne vil have fat i Lautaro Martinez fra Inter, er der næppe råd til at betale over en milliard for Neymar, der samtidig ganske givet vil forlange en astronomisk løn.

28-årige Neymar har været skadet en del af denne sæson, men han har ikke desto mindre lavet 13 mål i 15 kampe, og hans nuværende kontrakt udløber i sommeren 2022.

(Øverst på siden kan du se nogle flotte redninger i den franske liga. Nogle af dem er temmelig vilde).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top