The perfect guide to the casino

Brøndby-boss skælder ud på regeringen: Hør nu efter!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Regeringen åbner døren på klem for, at Superliga-klubber som forsøg kan åbne for mere end 500 tilskuere. Men det er ikke nok for adm. direktør i Brøndby, Ole Palmå.

Det er specielt, fordi regeringen som udgangspunkt fastholder sit maksimum på 500 personer til Superliga-kampene, at Ole Palmå er sur. Der bliver kun tale om enkelte kampe, hvor klubberne som forsøg kan åbne for flere tilskuere.

– Med et stadion som vores med plads til 28.000 er vi i dag uforstående overfor, at man kun må lukke 500 fans ind. Det er reelt set en fastholdelse af et forbud fra regeringen, siger Ole Palmå ifølge bt.dk

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Nu er der så snak om at enkelte kampe skal bruges som tests i de kommende uger, og her forstår jeg godt, hvis fodboldfans spørger sig selv, hvorfor at vi som den eneste branche skal testes og evalueres før vi kan åbne yderligere op. Det så man ikke med biografer, shoppingcentre og så videre, siger Ole Palmå.

Med 500 tilskuere tjener klubberne reelt ingen penge på åbningen, fordi ingen kan forestille sig, at klubberne vil vælge, at der skal være tale om 500 betalende tilskuere. Klubberne vil hellere prioritere sponsorer og sæsonkortholdere først.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Ole Palmå¨mener slet ikke, regeringen har lyttet til klubberne.

– Vi klubber har sammen med Divisionsforeningen udarbejdet strikte protokoller lavet på lægefaglige eksperters rådgivning, og derfor står vi i dag tilbage med en følelse af, at man ikke har lyttet til de konkrete planer, siger han.

(Øverst på siden kan du se en video med målene fra alle weekendens Superliga-kampe. Der er flere flotte mål iblandt dem).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top